< mail12 | Begin | Opmerkingen >

17-03-2000, vrijdag.

Het is al weer de laatste echte vakantiedag. Morgenmiddag moeten we al weer gaan reizen richting huis, maar wat hebben we veel meegemaakt, gezien en ervaren. Ben blij dat ik het opgeschreven heb dan blijft de herinnering langer levendig en kun je het ook na 10 jaar nog eens herbeleven.

Vanochtend op het strand gezeten en gesnorkeld voor de rotsen. 's Middags hebben we een grote speedboot gehuurd, met kapitein uiteraard, voor ons tween priv. We zijn rond het eiland gevaren en 2x gestopt om te snorkelen. Nu hebben we wel koraal en mooie vissen gezien maar het is niet zo kleurrijk als in de Rode Zee. Verderop zijn we gestopt bij Paradise Beach en daar hebben we een vers vruchtensapje en een Heineken gedronken en wat foto's gemaakt. Daarna gestopt bij een viskwekerij en ik heb wat bakken met grote en kleine vissen gevoerd.

     

We waren versleten, we moesten nogal wat kracht zetten om vanuit de zee in die hoge speedboot te komen. Dus hebben we maar weer 2 uur geslapen!

       

's Avonds bij de restaurantjes heb ik een lekkere krab uitgezocht en een paar grote garnalen. Frans houdt het toch liever bij spiezen met kip, ananas en pepers. Het was helaas ons laatste avondmaal van de vakantie. Heerlijk gegeten en gedronken! Later hebben we een rustig plekje op het strand uitgekozen om wat na te genieten van de sterren, het heerlijke weer en de zee in makkelijke strandstoelen met Cola, een flesje Mekong Whiskey en een emmer ijs. Dit was Ko Samet, een zeer ontspannen eiland!

18-03-2000, zaterdag.

's Ochtends moesten we dit heerlijke eilandje helaas weer verlaten om via PATTAYA met de groep in de namiddag weer af te reizen naar BANGKOK vanwaar we 's avonds teruggevlogen zijn, via Frankfurt naar Amsterdam. Op 19-03-2000, zondagochtend op Schiphol gearriveerd. De auto stond nog in de parkeergarage (je weet maar nooit!), de uitrijkaart werkte inderdaad en een uurtje later, moe maar voldaan, in Zwijndrecht aangekomen.

Frans en Marina.

< mail12 | Begin | Opmerkingen >

Gesponsorde koppelingen