< mail10 | Begin | mail12 >

12-03-2000, zondag.

Vandaag alleen gezwommen, wat gelezen onder de palmbomen, kortom gewoon geluierd bij het zwembad.

13-03-2000, maandag.

Bijna hetzelfde als gisteren, maar nu op het strand. We zitten op een iets afgelegen strandje waar het lekker rustig is. Niet erg mondain, de parasols zijn al behoorlijk aan het rafelen.

Wel handig is dat de winkels naar je toe komen, heb al een paar mooie portemonnai's aangeschaft. Alles komt hier langs, maar als je geen interesse toont lopen ze gewoon door.

De strandgangers bestaan voor 3/4 uit Europese mannen waarvan meer dan de helft met een Thaipop lopen te paraderen. De overige single mannen halen waarschijnlijk 's avonds en 's nachts hun hart wel op. Eigenlijk zijn er nauwelijks 'gewone' stellen, zoals wij bedoel ik dan.

14-03-2000, dinsdag.

Om 09.00 uur vanochtend gaan we met de boot (2x overstappen op het water) naar Coral Island, vol verwachting nemen we de snorkels mee. Maar helaas, wel wat visjes, zeekomkommers, grote zeegels, verdwaalde blikjes en ijspapiertjes gezien, maar geen koraal. Ook nog wat rondgevaren in een boot met een glasbodem, niet veel bijzonders gezien.

Om het allemaal wat spannender te maken hebben we allebij geparasailed. Parasailen deden we vanaf een vlot in zee, werden omhoog getrokken door een snelle speedboot om in een grote cirkel rond te zweven en daarna weer op het vlot te landen (opgevangen door snelle jongens). Bij Frans was de start minder voorspoedig, door lichtelijk overgewicht ging hij vanaf het vlot niet direkt omhoog en mocht hij een stukje oefenen op waterlopen, allemaal te zien op video!

15-03-2000, woensdag.

Vandaag maar weer lekker op het strand rondgehangen en wat gezwommen. En me laten verleiden tot de aanschaf van wat nep t-shirts. Het is hier wel spotgoedkoop, 2 strandstoelen en 6 consumpties voor 3 euro.

's Avonds nog een hoogtepunt: de Travestieten-show, een wervelende revue met zeer mooie 'vrouwen'. Na afloop kon je met de lady's op de foto. Dat wilde Frans niet, alles is goed als het maar niet te dichtbij komt. Hij wil ook geen massages en zelfs geen pedicure. Zijn teennagels zijn veel te lang, maar dat gefrunnik vind hij maar niets.


< mail10 | Begin | mail12 >

Gesponsorde koppelingen