< Mail12 | Begin | Mail14 >


06-04-2002, zaterdag.

Heerlijk uitgerust werden we om 06.00 uur wakker en besloten om lekker te gaan zwemmen in het mooie zwembad, heerlijk water en het bad helemaal priv. We waren alweer op onze kamer toen de wake-up call kwam.

Na het ontbijt een sightseeing door MAKASSAR, een verwaarloosde stad met veel zwerfvuil. We bezochten de oude haven waar de houten vrachtschepen nog vrnl. met mankracht worden gelost en geladen.

  

              

Daarna naar FORT ROTTERDAM. Dit reeds bestaande fort werd veroverd door Cornelis Speelman in 1667 en in gebruik genomen door de VOC. Later werd het door de Nederlandse militairen gebruikt. Het was nu weer voor het grootste gedeelte gerenoveerd op kosten van Nederland.

       


           

Lunch in een luxe Chinees restaurant. Om 15.00 terug in het hotel. We hoorden dat er een warenhuis van MataHari in de stad stond, daar zijn we samen in een taxi (3 gld retour) naar toe gegaan om wat te snuffelen. Toen we terug kwamen gelijk het zwembad in. Daarna genternet wat dus totaal mislukt is, na 1 uur typen werd het bij verzenden afgebroken.

Was best een drukke dag en omdat het hier een stukje warmer is, 32 graden, waren we ook wel moe en zijn eens vroeg naar bed gegaan.

< Mail12 | Begin | Mail14 >

Gesponsorde koppelingen