< Mail10 | Begin | Mail12 >


04-04-2002, donderdag

Om 08.00 uur weer in de bus naar een zilversmederij. Hier werd door verschillende mensen wel wat gekocht, maar wij niet. Heel veel filigrain en ander zilver wat je bij ons ook volop kunt kopen. Voor de lunch reden we tegen een helling op naar een prachtig hotel met geweldig uitzicht over het MANINJAU MEER. Eerst een uurtje gezwommen in het zeer luxe zwembad en daarna voortreffelijk geluncht.


Weer terug in ons "eigen" hotel in Bukittinggi om 15.00 uur, waarna we samen wat zijn gaan wandelen. In het centrum staat een witte klokketoren uit 1827 de z.g. 'BIG BEN', maar in het echt JAM GADANG, hij ziet er Europees uit maar het puntdak van de toren is in Minangkabaustijl.

 

We kwamen uit op een geweldig grote markt, vol met moslimjurken en hoofddoeken. Verder allerlei spul waar we echt niet op zitten te wachten. Maar wel heel kleurrijk. We werden overvallen door een fikse hoosbui en als natte honden terug gekomen in het hotel, lekker chique h!

Dit was onze laatste dag op Sumatra en we gaan weer koffers pakken. Na het eten naar het Internetcaf en vroeg naar bed omdat de wekker al om 04.00 uur afloopt. We gaan nl. om 09.15 uur vliegen naar Sulawesi.


< Mail10 | Begin | Mail12 >

Gesponsorde koppelingen