< MAIL08 | Begin | Opmerkingen >

Zondag, 21-06-1998.

Uitgeslapen en om 09.30 nog een half uurtje voor het ontbijt. Daarna naar het strand en mijn boek uitgelezen. Vandaag van zonnenbeschermingsfactor 20 overgestapt naar 12 wat me gelijk een kreeftenborst heeft opgeleverd (geen topless, dat doet hier niemand).

Om half 2 Birgit gebeld en lekker bijgeklept, volgens Frans 20 min terwijl iedereen hier maar 3 min. naar huis belt omdat het schreeuwend duur is, maar dat zien we thuis wel weer. Daarna terug naar het strand om mijn rug te kleuren en vanavond naar de Pizza Hut, Mac Donalds of KFC. Het zijn Pizza's geworden met 1 uur vertraging omdat in de hele stad de stroom was uitgevallen.

Maandag, 22-06-1998.

Vandaag is de wind nog heviger als de vorige dagen, volgens Frans windkracht 8. De zee is te wild om te snorkelen maar verder is het wel goed uit te houden, 't is namelijk warme wind. De hele dag wat geluierd, gezwommen, gelezen en gegeten. Het verveelt nog niets.

Dinsdag, 23-06-1998.

Vandaag is de snorkel/duikboot weer uitgevaren, wij zijn niet meegegaan vanwege de hoge golven en de kans op zeeziekte in zo'n klein bootje. Wij zijn maar wat gaan winkelen en hebben diverse (nep) merk T-shirts gekocht en een gouden bedeltje (Nefertiti) voor Marjon. Voor Birgit en mezelf heb ik een zilveren armband met onze naam in gouden hirogliefen. Hieronder staat in Hirogliefen Marina - Frans:

             

't Is nog steeds een heel gedoe met dat afdingen, maar ik denk dat we het nu aardig door hebben, beetje onverschillig kijken en net doen of je wegloopt, dan zakt de prijs vanzelf.

's Avonds bezoek gehad van een 6-tal mensen van vorige week, gezellig op het grote buitenterras gezeten en wat gedanst.

Woensdag, 24-06-1998.

Alleen op het strand gelegen en van daaruit wat gesnorkeld, was niets aan, geen vis te zien, maar wel kleine kwalletjes. Niet echt prettig om tussen de kwallen te zwemmen, ze steken wel niet, maar toch...!

Donderdag, 25-06-1998.

Na het ontbijt reisleider gesproken ivm vertrek hedenavond. Goede service van het hotel, we mogen tot 18.00 uur op de kamer blijven, om 19.00 uur eten en om 20.00 uur naar de luchthaven Hurghada om weer naar huis te vliegen.

Frans en Marina.
< MAIL08 | Begin | Opmerkingen >

Gesponsorde koppelingen